Over

Silence calms my soul

Ik ben Lisa, bijna 17 jaar en ik woon in België. Ik volg een Mode-studierichting. Schrijven is al een tijdje mijn passie en mijn blog-carrière startte al enkele jaren geleden.  Het begon met beautyblogs en evolueerde naar persoonlijke en zelfs modeblogs. Op dit moment blog ik op ‘Often Reading’ over, jawel, boeken. Naarmate de tijd vorderde, kreeg ik toch heimwee naar een persoonlijke/lifestyle blog. Fijn om te zien hoe het leven in elkaar zit en hoe ik mezelf ontplooi. Uiteindelijk heb ik dus twee blogs: deze en mijn boekenblog.

Ik vind het erg leuk om anderen te helpen en dit wil ik doen via mijn blog. Ik was al van kleins af aan gevoeliger dan anderen en sinds enkele jaren worstel ik met stress, angst en gevoeligheid. Vorig jaar kreeg ik te horen dat ik hooggevoelig ben en PDS heb (waarschijnlijk ook sociale angst). Een jaar later blog ik hierover om mezelf en anderen te helpen. Soms voelt elke dag nog steeds aan als een gevecht, maar stilletjes aan geef ik mezelf de ruimte om te zoeken naar mijn innerlijke rust. Toen ik enkele maanden geleden voor het eerst las over mindfulness, het boeddhisme en meditatie… toen voelde ik me begrepen. Vandaag probeer ik nog steeds uit hoe ik stil kan staan in mijn leven via mindfulness, meditatie, het boeddhisme, orakelkaarten, Yoga, relaxatie, etc. zodat mijn rugzak stapje voor stapje lichter wordt.

Ik heb me in mijn korte leven vaak onbegrepen gevoeld en daarom is er dit blog. Om ervaringen op te schrijven, lichtpuntjes te delen en moeilijkheden te verwerken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s